سلام
واقعيت امر اين است كه ما انتخاب خداوند را مي پذيريم و باور داريم انتخاب اصلح است و براي پيامبري پيامبر صفت امين بودن او را قبل از رسالت مد نظر قرا مي دهيم كه به دليل اين امين بودن شايسته حفظ وحي الهي را داشته اند ولي برخي از پيامبران چون حضرت عيسي (ع) قبل از به دنيا امدن به رسالت برگزيده شده اند ، همان طور كه گفتم به دليل دانايي و عالم بودن خداوند بر اي انتخاب شكي نمي شود داشت ولي مي توان علت را پرسيد و خداوند اين حق را براي پرسش انسان قائل شده است ... بنابراين پاسخ به اين سوال باعث بالا رفتن يقين انسان خواهد شد انشالله .
بنام مهربانترين مهربانان
با سلام و احترام
همه چيز در زمين و آسمان ، همه مال و مِلک و مُلک خداوند يکتاست . و اهل ايمان چون همه چيز و همه کس را ملک و مال خداوند ميدانند ، لوح ادعا و سرکشي و خودکامگي را ميشکنند و سر تسليم و تعظيم در برابر خواست او واراده پيامبران و فرستادگان او فرود مياورند ... نکته ديگرآيه اينست که شرايط رهبري را مطرح کرده : به او از حيث مال گشايشى داده نشده است ، در حقيقتخدا او را بر شما برترى داده و او را در دانش و [نيروى] بدنى بر شما برترى بخشيده است ... ايمان و اعتقاد راهبر ، دخيل نبودن معيارهاي مادي در اين انتخاب ، عالم بودن راهبر براي تشخيص مسير و راه درست ، قدرت و توانايي اجرايي و لياقت و شايستگي او ... و اين لطف خداست که بهترين راهبر را براي هدايت بنده بر ميگزيند ...
راهبري در امور معصومين يه امر انتصابي است از طرف خداوند و دخالت انسان درش نيست اما اشاره شما جالبه كه در بزرگان دين بايد بر اساس تلاش و نزديك شدن اين بزرگان به خدا صورت بگيره و همانطوري كه گفتيد بايد عاشقانه خدمت در راه خدا كرد و اين امر مشخص است كه اگر هر گاه از اين خدمت در راه حق و خدا قصور انجام بگيره اون حق كه خداوند در دل مردم مي اندازه كاسته ميشه و از بين ميره و مهمترين و نازك ترين مطلب هم براي درك همين موضوع هست كه نبايد بپنداريم كه هر كاري بزرگي در دين كرد ديگه همان قالب دين هست اگر بزرگي كه رهبري دين رو بعهده داره از مقام عدالت عدول بكنه ديگه اون نميتونه حاكميت مردم رو بعهده داشته باشه اين مطلبي است كه بايد توجه به اون بشه و نبايد اين همه بدي رو از بزرگي در دين قبول كرد لذا شما در جهان هستي هرگز عدول از عدالت رو از پيامبر و معصوم نميبينيد زيرا كه اينها از جانب خدا انتصاب به اين امر هستند اما در زمان غيبت ديگه اين قاعده بر قرار نيست چون اون معصوم در پرده غيبت هست و بايد امورات را كسي بعهده بگيره كه شايستگي داره .
اما در مورد اينكه اگر حق درست ارائه بشه كسي از ژذيرش اون عبا داره بايد بگم نه چون اين امر با سرشت و فطرت انسان سازگاري داره موفق باشيد و تشكر از توجه شما
جالب بود ، نگاه درست به راهبر راه را به روشني بر ما روشن مي كند . منتهي مراتب من معتقدم اين حق خلافت را هم پيامبران و بزرگان ما با تلاش خودشان بدست آورده اند ، آنقدر عاشقانه در خدمت خداوند كار كردند كه خلافت به آنان بخشيده شد .
اما آيا به راستي اگر حق درست ارائه شود انسانها از پذيرش آن گريزانند ؟ ؟